Nieuws

Op een anders-dan-anders manier Oostkapelle samen met de kinderen (her)ontdekken?
Wandel, speur, zoek, teken, verzamel, knutsel en bak in Oostkapelle. En maak uitstapjes op Walcheren en in Zeeland.
Het Oostkapels (kinder)ontdekpakket zorgt voor dagenlang plezier.

In het spoor van de Slag om de Schelde

Volg met deze wandelgids en oorlogsboek ‘In het spoor van de Slag om de Schelde’ letterlijk de geallieerde opmars langs de Walcherse kust tijdens operatie Infatuate II (november 1944), de slotakte van de Slag om de Schelde, op de voet.
Onder andere verkrijgbaar via Stichting Tuys ongewoon gewoon. Nu ook in het Duits.

Lees verder

Huis te Oostkapelle

Folder ‘Een uniek stukje Oostkapelse historie is nieuw leven ingeblazen!’ over de historie van de voormalige buitenplaats Huis te Oostkapelle en de aanleiding voor de bouw en realisatie van het huidige appartementengebouw Huis te Oostkapelle.

Lees verder

Oôskapels schilderij – doe een bod!

Dit schilderij is gemaakt door kinderen met als inspiratie de schilderijen van de Oostkapelse Dorpskerk van Piet Mondriaan en Cornelis Spoor.
Onder de bezielende leiding van Anne Loosveld van praktijk Eigen Toon uit Koudekerke. Het schilderij mag verkocht worden bij inschrijving. Wij starten bij € 75,00. Je kunt je bod indienen via info@stichtingtuys.nl. 
Het schilderij komt in bezit van de hoogste bieder. De opbrengst komt, na aftrek van materiaalkosten, ten goede aan onze stichting! Daar kunnen we weer leuke andere activiteiten mee organiseren. 🙂

Lees verder

Deelname Rabo ClubSupport 2023

Breng je stem uit op ons tijdens de Rabo ClubSupport-actie. Wij willen graag iets nieuws ontwikkelen en organiseren onder de naam ‘Weeldernis’: activiteiten met een mix van wildpluk, recepten, seizoenen, beweging, biodiversiteit, ‘vuulte’, buiten zijn en genieten.

Lees verder