Mini-kerstmarkt bij Korenmolen d’Arke

Zaterdag 16 december a.s. staan we met onze kraam op de mini-kerstmarkt bij Korenmolen d’Arke in Oostkapelle. Met onze verschillende Ontdekpakketjes, wandelroutes en andere producten, die goed te gebruiken zijn in de winter en leuk als (Kerst)cadeautje voor iemand anders…
Lees verder

Het Kaslokaal Winterfestival

Op vrijdag 24 november waren we met een kraam aanwezig tijdens Het Kaslokaal Winterfestival aanwezig. Aan bezoek en interesse hadden alle standhouders geen gebrek! Voor de verschillende Ontdekpakketjes, de wandelroutes, het wandelboek/informatiegids ‘In het spoor van de Slag om de…
Lees verder

Winter(ontdek)pakket

Een origineel en bijzonder Winter(ontdek)pakket!
Een combinatie van een (verjaardags-, Sinterklaas-, Kerst)pakket met lekkers én bijbehorende verhalen bij locaties, achtergrondinformatie, andere producten, ideeën voor onder andere uitstapjes, knutselen en bakken!

Lees verder

Buutengewoon Ontdekpakketje najaar-winter

Origineel, anders, verrassend. Een tas vol activiteiten en producten Met dit activiteitenpakket kun je meerdere dagen aan de slag. Je gebruikt alle zintuigen en het is bedoeld voor alle leeftijden.
Voor buiten én binnen te gebruiken.

Lees verder

LandGoed Wandelingen Oostkapelle

Vier themawandelingen, vier verschillende afstanden.
Een plattegrond met de vier LandGoed Wandelingen is gratis verkrijgbaar bij verschillende adressen. Of te downloaden via deze website.

Lees verder

In het spoor van de Slag om de Schelde

Volg met deze wandelgids en oorlogsboek ‘In het spoor van de Slag om de Schelde’ letterlijk de geallieerde opmars langs de Walcherse kust tijdens operatie Infatuate II (november 1944), de slotakte van de Slag om de Schelde, op de voet.
Nu ook verkrijgbaar via Stichting Tuys ongewoon gewoon. Nu ook in het Duits.

Lees verder

Huis te Oostkapelle

Folder ‘Een uniek stukje Oostkapelse historie is nieuw leven ingeblazen!’ over de historie van de voormalige buitenplaats Huis te Oostkapelle en de aanleiding voor de bouw van het huidige appartementengebouw Huis te Oostkapelle.

Lees verder