Nieuws

Een activiteitenpakketje waar je dagen of langer mee aan de slag kan. Ontdek de verhalen en producten die met de molen en de oogst te maken hebben. Exclusief bij Korenmolen d’Arke verkrijgbaar.

Deelname Rabo ClubSupport 2023

Breng je stem uit op ons tijdens de Rabo ClubSupport-actie. Wij willen graag iets nieuws ontwikkelen en organiseren onder de naam ‘Weeldernis’: activiteiten met een mix van wildpluk, recepten, seizoenen, beweging, biodiversiteit, ‘vuulte’, buiten zijn en genieten.

Lees verder

Huis te Oostkapelle

Folder ‘Een uniek stukje Oostkapelse historie is nieuw leven ingeblazen!’ over de historie van de voormalige buitenplaats Huis te Oostkapelle en de aanleiding voor de bouw van het huidige appartementengebouw Huis te Oostkapelle.

Lees verder

Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer

Het Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer is verkrijgbaar tot en met 30 september 2023.
Met dit activiteitenpakket kun je meerdere dagen aan de slag. Je gebruikt alle zintuigen en het is bedoeld voor alle leeftijden.

Lees verder

In het spoor van de Slag om de Schelde

Volg met deze wandelgids en oorlogsboek ‘In het spoor van de Slag om de Schelde’ letterlijk de geallieerde opmars langs de Walcherse kust tijdens operatie Infatuate II (november 1944), de slotakte van de Slag om de Schelde, op de voet.

Lees verder