Wandelen in Oostkapelle: wandelroutes en een Dorpswandeling

Actief, Cultuur, Historie, Natuur

Wandelen door de oudste straatjes, langs bomen van honderden jaren oud, langs polders en over dijkjes uit de 12e en 13e eeuw, door parkbossen en tuinen van buitenplaatsen, langs een echt kasteel, over het strand en langs de zee.

Oostkapelle heeft het allemaal!
Vier themawandelingen, vier verschillende afstanden.
In het Nederlands, Duits en Frans beschikbaar.

Plattegrond Oostkapelle

De gratis plattegrond Oostkapelle, met ingetekende routes van de vier LandGoed Wandelingen Oostkapelle én achtergrondinformatie, is tijdens de openingsuren bij JUMBO Ton den Dikken (Dorpsstraat – drogisterij) verkrijgbaar.

Slecht ter been? Via info@offroadsolutions.nl zijn speciale terreinrolstoelen te huur.


Dorpswandeling met een Oôskappelaar

Het gidsenteam bestaat uit inwoners van Oostkapelle. Er worden tijdens de Dorpswandeling allerlei leuke verhalen en interessante wetenswaardigheden over Oostkapelle verteld tijdens een 1,5 uur durende wandeling. De Dorpswandeling met een Oôskappelaar vindt plaats in de maanden juli en augustus. Buitenom deze maanden kan er een Dorpswandeling aangevraagd worden door groepen: familie-uitje, school, vereniging, vriendengroep, e.d.  Per gids kunnen er maximaal 12 personen mee. Per volwassene: 3,50 euro; tot 18 jaar: 2 euro.
Wandel, kijk, luister, speur, zoek en geniet van mooi Oostkapelle.

Veel (wandel)plezier!

Voor uitgebreide informatie over het ontstaan van de LandGoed Wandelingen Oostkapelle: zie onder LGWO.

Vorig bericht
Dorpswandeling met een Oôskappelaar (juli en augustus 2022)
Volgend bericht
Wat maakt Oostkapelle voor jou bijzonder….

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.