Oostkapels Ontdekpakketje

Zie onder (laatste) NIEUWS de uitgebreide tekst voor het Ontdekpakketje voor het najaar 2022: het Buutengewoon Ontdekpakketje.

Wat is een Ontdekpakketje?
Zie, hoor, proef, voel en ruik Oostkapelle met de producten uit een Ontdekpakketje en ontdek de verhalen van bekende en onbekende locaties op een originele manier: een echt activiteitenpakket!
Een Ontdekpakketje is bedoeld voor alle leeftijden en voor dagenlang plezier. Het is een combinatie van op stap gaan naar de aangegeven locaties in Oostkapelle én er thuis of op je vakantieadres iets mee doen.
Leuk voor jezelf of als cadeau.

Bestellen van een Ontdekpakketje
Een Ontdekpakketje is te bestellen via: info@stichtingtuys.nl of per app/telefoon: 06-24 27 64 53. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, het aantal pakketjes. Per pakketje bedragen de kosten € 14,95.
Na het ontvangen van je betaling op bankrekeningnr. NL64RABO 0308 1377 36, brengen we de bestelling gratis naar je toe, mits woonachtig op Walcheren.
Buiten Walcheren: zelf ophalen in Oostkapelle of verzendkosten betalen à € 6,75.
Verkrijgbaar in het Nederlands en in het Duits.
We bedenken en ontwikkelen de Ontdekpakketjes zelf. In samenwerking en in overleg met anderen maken we er iets origineels en moois van.

Op 1 april verschijnt de lente-zomerversie en op 1 oktober de najaar-winterversie met verschillende inhoud en bezoek aan verschillende locaties.