Buutengewoon Ontdekpakketje najaar-winter

Het Buutengewoon Ontdekpakketje najaar-winter is een activiteitenpakket waar je meerdere dagen mee aan de slag kunt. Je gebruikt alle zintuigen en het is bedoeld voor alle leeftijden.

Voor buiten én binnen
Trek erop uit, ga naar de aangegeven locaties op de plattegrond met de LandGoed Wandelingen Oostkapelle en ontdek aan de hand van informatie, verhalen en producten uit het Buutengewoon Ontdekpakketje de (on)bekende locaties in Oostkapelle. Je speurt en wandelt over buitenplaatsen in de Manteling van Walcheren, het strand, door de duinen, de dorpskern en over het platteland.
Met de ideeën en tips kun je thuis of op je vakantieadres aan de slag.

Én je kunt op stap op Walcheren en in Zeeland  naar interessante en boeiende plaatsen die met de (on)bekende locaties in Oostkapelle en de verhalen en producten uit het Buutengewoon Ontdekpakketje te maken hebben.

Looptijd: 23 oktober tot zo lang de voorraad strekt.

Foto: Connely LousProducten
Wat hebben bijvoorbeeld damherten, eeuwenoud hout en de Slag om de Schelde, narcissen en duisternis met Oostkapelle te maken? Wat ‘vertellen’ de producten in het Buutengewoon Ontdekpakketje hierover? En op welke locaties is dat?
En vooral: wat kun je er zelf mee doen?

Bestellen
De kosten per pakketje bedragen  € 9,95 (Inhoud: gebruiksaanwijzing, verschillende producten, informatie- en ideeënkaartjes, folders, boekje, plattegrond van Oostkapelle met vier ingetekende LandGoed Wandelingen Oostkapelle).
Dit Buutengewoon Ontdekpakketje gaat over meer onderwerpen en is uitgebreider dan het Buutengewoon Ontdekpakketje ‘Korenmolen d’Arke en meer….’
Het  is te bestellen via: info@stichtingtuys.nl of per Whatsapp/telefoon: 06-24 27 64 53. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer, het aantal pakketjes. Bij aanmelding via het mailadres of Whatsapp nemen we per mail of telefonisch contact met je op om verdere afspraken te maken.
Woon je verder weg, dan kunnen we het pakketje naar je adres sturen. De verzendkosten bedragen € 5,95 (DHL).

Na betaling  (rekeningnummerNL64 RABO 0308 1377 36) brengen we 1 – 2 dagen later het bestelde pakketje op Walcheren gratis naar je toe. of je kunt het zelf, op afspraak, komen ophalen in Oostkapelle.