Toekomst Manteling van Walcheren

Geen categorie

De Manteling van Walcheren is 1 van de 15 Natura 2000-gebieden in Zeeland.  Het strekt zich uit langs de kust van Domburg, Oostkapelle en Vrouwenpolder tot aan het Veerse Meer. Het grootste deel hiervan ligt in Oostkapelle.

Om de unieke natuurwaarden van dit gebied voor de lange termijn te behouden, stelt de provincie Zeeland een beheerplan op. Dit is een handleiding voor het toekomstige beheer.
De klankbordgroep Natura 2000-beheerplan Manteling van Walcheren bestaat uit ondernemers, organisaties op het gebied van landbouw, recreatie en toerisme, natuur en milieu en overheden. De provincie Zeeland heeft ons benaderd voor deelname aan deze klankbordgroep om mee te denken over de inhoud van het beheerplan. En dat doen we!

Volgend bericht
Oôskapels schilderij – doe een bod!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.