Buutengewoon Ontdekpakketje najaar – oogst

Zie, hoor, proef, voel en ruik Oostkapelle met de producten uit het pakketje en ontdek de verhalen van bekende en onbekende locaties in Oostkapelle op een originele manier: een echt activiteitenpakket!

Wij hebben het Buutengewoon Ontdekpakketje  ontwikkeld in navolging op de lente-zomerversie.
De thema’s van het nieuwe pakketje zijn: najaar en oogst.

Het Buutengewoon Ontdekpakketje is bedoeld voor alle leeftijden en voor dagenlang plezier. Het is een combinatie van op stap gaan naar de aangegeven locaties in Oostkapelle én er thuis of op je vakantieadres iets mee doen.
Leuk voor jezelf of als cadeau.
Op de ingesloten Plattegrond Oostkapelle zijn stickertjes met een letter geplakt. Bij iedere locatie waar een stickertje is geplakt, hoort een product uit het Ontdekpakketje met een informatie- en ideeënkaart.
In het pakketje vind je onder andere: een pompoen, doosje met 2 bonbons, appeltaartmix van Korenmolen d’Arke, een hertenspel,een sporenkaart damherten/reeën en nog veel meer.
Of je nu geïnteresseerd bent in (gezonde)recepten en bakken met lokale producten, een bordspel spelen of wandelen : alles komt aan bod.

Het Oostkapels Ontdekpakketje is een belevenispakketje en voor € 14,95 te bestellen via : info@stichtingtuys.nl  of 06-24276453. Bezorging op Walcheren na overleg. Levertijd: 1-2 werkdagen na betaling.
In het Nederlands verkrijgbaar vanaf 1 oktober en vanaf 8 oktober 2022  in het Duits.

 

 

Vorig bericht
Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.