Buutengewoon Ontdekpakketje najaar – oogst

Dichtbij huis valt in de omgeving meer te ontdekken dan we misschien denken.
‘Stichting Tuys ongewoon gewoon’ heeft het Buutengewoon Ontdekpakketje najaar ontwikkeld in navolging op de lente-zomerversie.
Het thema is: platteland en oogst.

Op de Plattegrond Oostkapelle zijn stickertjes met een letter geplakt. Bij iedere locatie waar een stickertje is geplakt, hoort een product uit het Ontdekpakketje met een informatie- en ideeënkaart.
Of je nu geïnteresseerd bent in (gezonde)recepten en bakken met lokale producten; een bordspel spelen of wandelen : alles komt aan bod.
Het is bedoeld voor alle leeftijden en voor dagenlang plezier. Het is een combinatie van op stap gaan naar de locaties én er thuis iets mee doen. Leuk voor jezelf of als cadeau.
Ontdek de bekende en onbekende locaties in Oostkapelle op een originele manier!

Het Oostkapels Ontdekpakketje is een belevenispakketje en voor € 14,95 te bestellen bij Stichting Tuys ongewoon gewoon, info@stichtingtuys.nl.  Bezorging op Walcheren na overleg.
Verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2022. In het Nederlands en Duits beschikbaar.

Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer