Wat maakt Oostkapelle voor jou bijzonder….

Actief, Cultuur, Historie, Natuur

DOE MEE
Maak een foto, teken, schilder, schrijf een verhaal of gedicht, over wat voor jou bijzonder is of een bijzondere betekenis voor je heeft in Oostkapelle. Dat kan een plek zijn, een voorwerp, een gebouw, een club/vereniging of misschien een persoon. Inleveren kan tot en met zondag 31 december a.s. als Oostkappelaar en ook als je ergens anders woont via info@stichtingtuys.nl.  Vermeld je naam -met toestemming dat we jouw bijdrage mogen gebruiken voor publicatie- evt. leeftijd. Als bedankje is een kleine verrassing in de stijl van Stichting Tuys op te halen!

Vorig bericht
Wandelen in Oostkapelle: wandelroutes en een Dorpswandeling
Volgend bericht
Oostkapels Ontdekpakketje lente-zomer

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.