Wat maakt Oostkapelle voor jou bijzonder….

DOE MEE
Maak een foto, teken, schilder, schrijf een verhaal of gedicht, over wat voor jou bijzonder is of een bijzondere betekenis voor je heeft in Oostkapelle. Dat kan een plek zijn, een voorwerp, een gebouw, een club/vereniging of misschien een persoon. Inleveren kan tot en met zaterdag 8 januari a.s. als Oostkappelaar en ook als je ergens anders woont via c.lous@stichtingtuys.nl of in het Inspiratiepunt Oostkapelle, Joh. de Pourckstraat 2 (maandag 3/1 en zaterdag 8/1- 10-13 uur en woensdag 5/1 en vrijdag 7/1 – 13-17 uur). Vermeld je naam -met toestemming dat we jouw bijdrage mogen gebruiken voor publicatie- evt. leeftijd. Als bedankje is bij het Inspiratiepunt een kleine verrassing in de stijl van Stichting Tuys op te halen! Kijk ook op www.stichtingtuys.nl.

Wij gaan door, nu als afhaalpunt!