Inspiratiepunt Oostkapelle (IPO) langer open

Met instemming van de gemeente Veere en de PKN is de opening van het inspiratiepunt Oostkapelle (IPO) verlengd tot 31 december 2021.

Kom kijken in het IPO!
Presentatie over Oostkapelle, weekoverzicht activiteiten in Oostkapelle, wandel- en fietskaarten, folders, activiteiten in het inspiratiepunt, suggesties voor verjaardagsfeestjes en uitstapjes, Buutengewoon Ontdekpakketje, Badkoerier, Zeeuws Weerzien, boeken, (ansicht)kaarten en nog veel meer…..
Je bent van harte welkom!

Voorlopige openingstijden t/m december 2021:
maandag van 10.00 – 13.00 uur
woensdag van 13.00 – 17.00 uur
vrijdag van 13.00 – 17.00 uur
zaterdag van 10.00 – 13.00 uur
telefoonnummer tijdens openingsuren: 06-28700980

Dinsdag 3 augustus j.l. rond 15.00 uur vond de officiële opening plaats van het IPO (Inspiratie/Informatiepunt Oostkapelle). Wethouder Adri Roelse (o.a. portefeuille recreatie en economie) knipte in het bijzijn van enkele genodigden en de regionale pers een blauw/geel lint door.

Het IPO is een (tijdelijke) vervanging van het VVV, waarvan in heel Zeeland alle vestigingen sinds december 2020 gesloten zijn.
Het IPO is gevestigd in een deel van het Protestants Kerkcentrum aan de Joh. de Pourckstraat 2, gelegen aan de kerkring in Oostkapelle.

In zeer korte tijd is de ter beschikking gestelde ruimte door vrijwilligers van Stichting Tuys, de welwillende hulp van inwoners van het dorp en musea binnen de gemeente Veere, ingericht om bezoekers te inspireren over wat Oostkapelle en de omliggende dorpen te bieden hebben.
Wij zijn hierbij uitgegaan van het specifieke DNA van Oostkapelle (de kust, de buitens met hun bossen, de dorpskern en het platteland).

Dorpswandelingen met een lokale gids